DEN BRAVEN akril W

Plastično elastična tesnilna masa za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Akril se lahko prebarva z ustreznimi alkidnimi smolami in emulzijskimi barvami. Uporablja se za tesnjenje razpok in fug, ki so izpostavljene zmernim gibanjem (max. 12,5%).

Več informacij

Več informacij

Plastično elastična tesnilna masa za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem, na osnovi akrilnih smol, z možnostjo oprijema tudi na mokrih površinah. Zelo dober oprijem na mnogih materialih, ne povzroča korozije. Akril se lahko prebarva z ustreznimi alkidnimi smolami in emulzijskimi barvami.

Akrilni silikon se uporablja za tesnjenje razpok in fug, ki so izpostavljene zmernim gibanjem (max. 12,5%).

Tehnični podatki: 

Osnova akrilatna disperzija
Gostota ca. 1,63 g/ml
Delovna temperatura +5°C do +40°C
Barvanje da
Trdota po Shore A ca. 20 (DIN 53505)
Čas tvorjenja kožice (23°C/55% RV) 5 minut

Barva: bela

Pakiranje: 310ml kartuše (12 kom/karton)

Navodila za uporabo: Vse površine morajo biti suhe, čiste, brez prahu in drugih nečistoč. Za natančnejše silikoniziranje pred začetkom dela oblepimo robove fuge s samolepilnim trakom. Kartušo odpremo (odreženo na navoju), nanjo privijemo konice ter jo vstavimo v pištolo. Tesnilno maso nanesemo čimbolj enakomerno ter jo izravnamo z gladilno lopatico. Še preden se začne masa utrjevati, odstranimo samolepilni trak, katerega smo na začetku nalepili za natančnejše silikoniziranje.  

Prenosi