O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994, ko smo postali zastopnik nemškega podjetja EGO GmbH, ki je poznano po visoko kvalitetnih tesnilnih in lepilnih materialih. V nadaljnjih letih smo se poslovno povezali še z nekaterimi drugimi podjetji s področja tesnilnih in lepilnih materialov. Svoje poslovanje smo osredotočili predvsem na strokovno svetovanje in prodajo visoko kakovostnih materialov, ki se uporabljajo v gradbeništvu in industriji. V zadnjem času pa širimo svojo dejavnost tudi na storitve tesnjenja in lepljenja.

Naš prodajni program smo razširili tudi na področje električnega talnega ogrevanja. Smo zastopnik britanskega podjetja Warmup, katero je znano po izredno kvalitetnih sistemih električnega talnega ogrevanja in je najbolje prodajana znamka na svetu, ter edina ki nudi doživljensko garancijo izdelkov.

Da bi našim kupcem lahko ponudili še več, smo v naš prodajni asortiment dodali tudi artikle blagovne znamke Den Braven, svetovno znane firme na področju celotnega gradbeništva. Osredotočili smo se predvsem na materiale za fasaderstvo ter vgradnjo stavbnega pohištva.

Sedež imamo v Vuzenici, kjer ima podjetje tudi svoje skladiščne prostore. Večinoma oskrbujemo domače tržišče, v zadnjih letih pa se trudimo prodreti tudi na tuje trge.

Svojim strankam nudimo strokovno svetovanje in detajlne rešitve, ter pomoč pri uporabi naših materialov.  Sodelujemo le s preverjenimi proizvajalci visoko kvalitetnih proizvodov. Večjim odjemalcem nudimo strokovno izobraževanje, odraz katerega je zagotovljena pravilna uporaba naših materialov.

Naš team

Tina Ferk
direktor
Mob. tel: +386 (0)40 473 643
E-mail: tina@ferk.si
Skype: tina-ferk.doo
Zdravko Ferk
tehnično svetovanje
Mob. tel: +386 (0)41 677 506
E-mail: zdravko@ferk.si
Skype: zdravkoferk
Aljaž Ferk
svetovanje in prodaja
Mob. tel: +386 (0)40 325 835
E-mail: aljaz@ferk.si
Irma Hafner
komercialist
Mob. tel: +386 (0)51 647 875
E-mail: irma@ferk.si