PICK+MIX program

Stroji brez baterijskega paketa, baterijski paketi in polnilci.

Več informacij

Več informacij

ODLOČITEV ZA PROHODNOST: delovišče brez kablov!

V programu PICK+MIX lahko izbirate med številnimi stroji (brez baterij), baterijskimi paketi in polnilci. Kupite lahko samo tisto, kar potrebujete - nič več in nič manj!

PICK+MIX brezmejna svoboda: v programu PICK+MIX lahko izbirate med številnimi stroji, baterijskimi paketi, polnilci, kovčki in torbami. Tako prihranite denar in kupite samo tisto, kar zares potrebujete.

METABO XXL: 3-LETNA GARANCIJA NA STROJE - na vse stroje Metabo vam nudimo podaljšano, 3-letno garancijo. V roku 4 tednov od nakupa registrirajte svoj nakup na spletni strani Metabo (http://www.metabo-service.com/sl/) in veljavnost vaše garancije bo podaljšana na 3 leta.

METABO 3-LETNA GARANCIJA NA BATERIJSKE PAKETE - Metabo je edini proizvajalec, ki vam nudi 3-letno garancijo na Li-ionske baterijske pakete, ne glede na število polnjenj. Za vse napetosti in kapacitete Metabo.

Prospekt PICK+MIX programa ter priporočene maloprodajne cene najdete v priloženi datoteki spodaj. Za konkretno ponudbo nam pišite na e-mail info@ferk.si! 

Prenosi