DEN BRAVEN DenBit bitumenski premaz (osnovni)

Elastični bitumenski osnovni premaz, rahlo modificiran s sintetičnim kavčukom. Površina premazana s tem premazom je pripravljena na naslednji sloj bitumenske hidroizolacije.

Več informacij

Več informacij

DenBit BR-ALP - Bitumenski osnovni premaz na osnovi organskih topil

Elastični bitumenski osnovni premaz, rahlo modificiran s sintetičnim kavčukom. Vsebuje kemične dodatke, ki omogočajo globoko prodiranje in uporabo na rahlo vlažnih površinah. Premaz je sposoben izravnati mikrorazpoke na podlagi. Končni sloj je popolnoma odporen na vodo, blage kisline in baze.

Bitumenski osnovni premaz se uporablja kot premaz na temeljih, podzemnih delih zgradb ipd. Premaz je zasnovan tako, da je primeren za pripravo podlage pred polaganjem bitumenskih trakov (na beton, omet, pločevino...). Uporablja se tudi kot osnovni premaz za DenBit DK-ATN, za DenBit STYRO LT ter druge. Prav tako ga je možno uporabiti kot samostojnenega za izvedbo hidroizolacije lahke kategorije.

PRIMERI UPORABE - v prospektu na koncu strani ali pod sliko -> 

Vrste podlag: beton, mavec, zidaki, eternit, jeklene in kovinske komponente (kritine, vodi...), karton ter drugi materiali na bitumenski osnovi, lesene površine in razne plošče (cementne, iverne, mavčne vlaknene plošče, OSB itd.).

Prednosti bitumenskega premaza DenBit BR-ALP:

  • odlična sposobnost globinskega prodiranja
  • možnost izravnave mikrorazpok na podlagi
  • odporen na šibke kisline in baze
  • za delo na suhi in mokri površini

Pakiranje: 4,5kg, 9kg in  19kg

DenBit DISPER AS - Bitumenski osnovni premaz na vodni osnovi

Fino zrnata v vodi raztopljena bitumenska emulzija, nekoliko spremenjena s sintetičnim kavčukom z visoko vsebnostjo asfalta. Površina premazana s tem premazom je pripravljena na naslednji sloj bitumenske hidroizolacije.

Bitumenski osnovni premaz se uporablja za betonske in opečne temelje, zidove, terase, ravne strehe ipd. Uporablja se kot osnovni premaz pri varjenju bitumenskih trakov, kjer se raztopi v vodi v razmerju 1:4. Pri uporabi premaza kot prepreke proti vlagi ga raztopimo z vodo v razmerju 1:9.

PRIMERI UPORABE - v prospektu na koncu strani ali pod sliko -> 

Prednosti bitumenskega premaza DenBit DISPER AS:

  • sposodnost globokega prodora v podlago
  • ne vsebuje topil
  • varna uporaba s polistirenom
  • hitro sušenje - suho po 3 urah
  • uporaba na suhih in mokrih površinah

Pakiranje: 5kg

Prenosi