Mineralno olje v spreju WEICON

Mazivo in nega za prehrambno, farmacevtsko in kozmetično industrijo ter tudi za industrijo pijač. 

Več informacij

Več informacij

Weicon Mineralno olje v spreju je olje visoke čistosti, bele barve, ki ne vsebuje smol in kislin. Razvito je bilo posebej kot mazivo in nega za prehrambno, farmacevtsko in kozmetično industrijo ter tudi za industrijo pijač. 

Izdelek je brez vonja, brez okusa in ne vsebuje topil. Ima visoko lastnost drsenja in je vodoodporen. Zmanjšuje trenje in obrabo, odpravi hrup/škripanje, ščiti pred korozijo in razgradi umazanijo in rjo. Temperaturna obstojnost: –25 °C do +120 °C.

Uporaba • mazanje, zaščita in nega preciznih mehanizmov v prehrambni tehnologiji • kot razpršilec olja v proizvodnji in v polnilnih napravah v farmacevtski in kozmetični industriji • kot mazivo v polnilnih in pakirnih tovarnah v vsej industriji pijač npr. za gladek/nemoten potek naprave za podajanje steklenic in mehanizma za nanašanje etiket. • lahko se uporablja kadarkoli se je ali slučajno ali tehnološko nemogoče izogniti stiku s hrano ali njeno embalažo.  

Mineralno olje v razpršilcu ne škodi naslednjim plastičnim masam in elastomerom: ACM, CSM, FKM, NBR, SQM/MVQ, ABS, CA, EPS, PA, PC, PE, PET, POM, PP , PPO, PTFE in PVC. Na Mineralno olje v razpršilcu pa niso odporni: EPDM, NR, in SBR. Odpornost vseh drugih plastičnih mas in elastomerov, ki niso navedeni tukaj, je treba določiti z individualnim testiranjem.

Mineralno olje v razpršilcu ustreza: • Definiciji "Paraffinum Subliquidum" v "Deutsches Arzneibuch" (DAB 10) (Nemška farmakopeja, uradno predpisana lekarniška knjiga o zdravilih) • NSF1 klasifikacija H 1 za posreden kontakt s hrano • Pozitivnemu seznamu FDA2 21 CFR 178.3620 (a) – uredba o čistosti 

Pakiranje: 500ml/doza, 12 kom/karton

Prenosi