EGO MS POLIMER 812 Povečaj sliko

EGO MS POLIMER 812

Lepilno-tesnilna masa namenjena splošni uporabi - povsod kjer se zahteva visoka začetna oprijemljivost in visoka trdnost lepljenja.

Več informacij

Več informacij

Enokomponentna lepilno-tesnilna masa, brez vonja, na osnovi MS polimera z zelo visoko začetno oprijemljivostjo. Utrjuje se z zračno vlago in tvori elastično končno snov. Ne vsebuje topil, silikona in izocianatov, visoka absorpcija zvočnih vibracij, minimalno krčenje in visoka mehanska odpornost.

EGO MS 812 je namenjen splošni uporabi, za vrsto različnih namenov. Uporablja se povsod, kjer se zahteva visoka trdnost lepljenja, tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem. Lepilo je namenjeno za lepljenje široke palete materialov, kot so kovine, beton, steklo, les, baker, svinec, cink, ogledala, EPDM, naravni kamen, polistiren in razne druge plastične mase.

Tehnični podatki:

Osnova MS hibridni polimer, enokomponentni
Gostota ca. 1,65 g/cm3 (DIN EN ISO 10563)
Delovna temperatura +5°C do +40°C
Temperaturna obstojnost -40°C do +90°C
Trdota po Shore A ca. 60 (DIN 53505)
Čas tvorjenja kožice

10 do 15 minut

(pri 23°C in 50% relativni vlažnosti)
Čas utrjevanja 2mm/24 ur

Barva: bela 

Pakirano: Standardne kartuše 290ml (12kom/karton)

Navodila za uporabo: Površine, katere bomo lepili, morajo bit čiste, trdne, brez prahu in drugih sredstev, katere bi lahko zmanjšale oprijemljivost spojev. Vse vezne materiale je potrebno pravilno očistiti pred nanosom lepila. Zelo dobra oprijemljivost lepila na številne materiale tudi brez nanosa prednamaza/preimerja. Temperatura materiala in okolice ne sme v času strjevanja lepila presegati temperaturo +40°C.

Prenosi