Coltogum tesnilna masa

Coltogum je idealen za tesnjenje strehe, terase, žlebov, odtočnih cevi, dimnika, delov opeke, asfalta, betonskih tal ipd. Za zatesnitev razpok širokih do 10mm. Za uporabo primeren v vsakem vremenu.

Več informacij

Več informacij

Že pripravljena, enokomponentna trajno elastična tesnilna masa, ojačana s poliestrskimi vlakni.

Uporablja se za zatesnitev raznih razpok, ne glede na to ali sneži, dežuje ali zmrzuje. Zatesni lahko celo razpoke, ki so široke nekaj milimetrov (tudi do 10mm). Uporablja se lahko na večini materialov (lepenka, bitumen, asfalt, šidel, trdi PVC, poliester, cink, aluminij, pločevina, beton, salonitne plošče, steklo, ploščice itd.). 

S COLTOGUM tesnilno maso popravite netesnitve takoj, ko jih opazite, pa naj dežuje, sneži ali zmrzuje. COLTOGUM tesnilna masa se s čopičem ali gladilko nanese na čisto podlago. Tesnilna masa zatesni razpoke in reže, ki so široke tudi do 10mm. Pri večjih luknjah si pomagamo s plastično mrežo. Kompaktna tekstura tesnilne mase Coltogum zagotavlja odlične tesnilne lastnosti. Tesnilna masa ohranja trajno elastičnost do 1300% in je visoko temperaturno odporna.

Tesnilna masa se lahko uporablja v vseh vremenskih pogojih, pri temperaturi od -10°C do +35°C. Masa je na dotik suha že po 4 urah, dokončna suhost po približno treh tednih. Tesnilna masa Coltogum je odporna na slano vodo. Poraba ca. 1,5l/m2.

Video posenetek uporabe: COLTOGUM TESNILNA MASA

Prenosi