EGOFLEX 423 Za tla in povezovalne sklepe

Uporablja se za tesnjenje tal in sklepov v notranji in zunanji uporabi, kot so na primer skladišča, garaže, proizvodne hale, parkirni prostor, hodniki, stopnišča... Primeren je za spoje v betonu, ometu, naravnem kamnu, pri spojih za odvod odpadne vode in čistilnih napravah.

Več informacij

Več informacij

Prožna, enokomponentna poliuretanska lepilno-tesnilna masa, ki se utrjuje z zračno vlago.

Uporablja se za tesnjenje tal in sklepov v notranji in zunanji uporabi, kot so na primer skladišča, garaže, proizvodne hale, parkirni prostor, hodniki, stopnišča... Primeren je za spoje v betonu, ometu, naravnem kamnu, pri spojih za odvod odpadne vode in čistilnih napravah. Material je odporen na mehanske udarce, zareze in čiščenje. Je kemično stabilen in brez mehurčkov, enostaven za uporabo.

Barva: betonsko-siva

Pakiranje: 600 ml črevesa

Navodila za uporabo: Vse površine morajo biti suhe, čiste, brez prahu in drugih nečistoč. Vse površine morajo biti suhe, čiste, brez prahu in drugih nečistoč. Za natančnejše silikoniziranje pred začetkom dela oblepimo robove fuge s samolepilnim trakom. Kartušo odpremo (odreženo na navoju), nanjo privijemo konice ter jo vstavimo v pištolo. Tesnilno maso nanesemo čimbolj enakomerno ter jo izravnamo z gladilno lopatico. Še preden se začne masa utrjevati, odstranimo samolepilni trak, katerega smo na začetku nalepili za natančnejše silikoniziranje. 

Prenosi