EGOFLEX 471 2K konstrukcijsko lepilo

Primeren za lepljenje materialov, kot so beton, cement, les, naravni kamen, PVC, aluminij, keramika, iverne plošče itd. Uporablja se pri vgradnji oken in vrat, v raznih trgovinah in na sejmih, kjer se zahteva takojšnja izvedba raznih aplikacij. 

Več informacij

Več informacij

Je dvokomponentno poliuretansko lepilo, brez topil, katero odlikuje zelo kratek čas obdelave. Z mešanjem dveh sestavin v mešalnem nastavku kartuše nastane visokokakovostno lepilo, katero se oblikuje v trdo in čvrsto snov, ki je primerna za lepljenje številnih aplikacij.

Egoflex 471 je najbolj priporočljiv za lepljenje materialov, kot so beton, cement, les, naravni kamen, PVC, aluminij, keramika, iverne plošče itd. Uporablja se pri vgradnji oken in vrat, v raznih trgovinah in na sejmih, kjer se zahteva takojšnja izvedba raznih aplikacij. Potrebna posebna pištola za dvojne kartuše.

Barva: bež

Pakiranje: 900 g dvojne kartuše

Navodila za uporabo: Vse površine morajo biti suhe, čiste, brez prahu in drugih nečistoč. Vse površine morajo biti suhe, čiste, brez prahu in drugih nečistoč. Za natančnejše silikoniziranje pred začetkom dela oblepimo robove fuge s samolepilnim trakom. Kartušo odpremo (odreženo na navoju), nanjo privijemo konice ter jo vstavimo v pištolo. Tesnilno maso nanesemo čimbolj enakomerno ter jo izravnamo z gladilno lopatico. Še preden se začne masa utrjevati, odstranimo samolepilni trak, katerega smo na začetku nalepili za natančnejše silikoniziranje. 

Prenosi