O nas

Naše uspešno dolgoletno poslovanje temelji svetovanju in prodaji visoko kvalitetnih materialov na področju lepljenja in tesnjenja. Naši usposobljeni komercialisti se nenehno trudijo zagotavljati podporo našim strankam, tako na terenu, kot tudi preko drugih komunikacijskih poti.

Na prvo mesto postavljamo dolgoročno partnerko sodelovanje, kar nam omogoča doseganje zastavljenih ciljev. Zavedamo se, da je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, zaradi česar jim nudimo kar najboljše storitve na vseh področjih. Prav tako tesno sodelujemo s preverjenimi in zanesljivimi dobavitelji, kateri so vodilni na svojih področjih, ter proizvajajo produkte visoke kvalitete.

Kakovost na vseh ravnem je za nas bistvenega pomena. Da bi našim ponudili kar največ, dodajamo v naš prodajni asortima vedno nove artikle. Sodelujemo le s preverjenimi dobavitelji, saj lahko le na tak način zagotovimo našim partnerjem primerno kvaliteto produktov. V svoji panogi smo cenovno konkurenčen in zanesljiv dobavitelj produktov visoke kvalitete, smo hitro odzivni in strokovno usposobljeni, naše dobave so zanesljive s kratkimi dobavnimi roki.